Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk aspect van het merk Fiastra. We vinden het belangrijk om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden, daarom gebruiken we bijna alleen 100% gerecyclede materialen voor onze producten.


Onze producten zijn ontworpen met oog voor detail en kwaliteit en worden geproduceerd in Nederland. Hierdoor kunnen we garanderen dat onze producten van hoge kwaliteit zijn en dat we het productieproces kunnen monitoren om zo duurzaam mogelijk te werken.


We zijn ons er ook van bewust dat verpakkings- en verzendmaterialen een belangrijk onderdeel zijn van de ecologische voetafdruk. We zorgen er daarom voor dat ons verpakkings- en verzendmateriaal zo duurzaam mogelijk is. Dit betekent dat we biologisch afbreekbare of gerecyclede verpakkingsmaterialen gebruiken.


Al met al is duurzaamheid een belangrijk onderdeel van het bedrijf van Fiastra. Wij vinden het onze verantwoordelijkheid om zo duurzaam mogelijk te werken en streven ernaar onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Onze producten zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook duurzaam en verantwoord geproduceerd.