Retourneer je bestelling

Retourneer je bestelling eenvoudig met de volgende stappen:

 1. Stuur een e-mail naar: info@fiastra.shop met de volgende gegevens:

- De producten die je wilt retourneren.

- De reden waarom je de producten wilt retourneren.

- Uw accountnaam. 

2.  We reageren binnen 24 uur en sturen de verzendlabels om het pakket te retourneren. Zie hieronder voor de kosten voor het retourneren van een pakket:

- Nederland: GRATIS

- België & Duitsland: €2,50

- Italië: GRATIS

- Rest van de EU: € 4,50

- Rest van de wereld: €7,50

Als een pakket beschadigd aankomt, vergoeden wij dit uiteraard.

3.  De koerier haalt het pakket op of je brengt het naar de dichtstbijzijnde parcelshop. U ontvangt uw geld binnen 1 week nadat wij het pakket hebben ontvangen.

Informatie over retourneren: 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na herroeping heb je nog 14 dagen de tijd om je product te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor het terugsturen van je huis naar de winkel kunnen voor je rekening zijn (controleer hierboven). Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer worden geretourneerd. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@fiastra.shop. Wij zullen dan het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na melding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde ontvangen is.

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op producten die op maat zijn gemaakt volgens de door jou ingevulde specificatie. De verkoop is hierbij definitief na succesvolle betaling.

Uitzondering voor verzegelde producten:

Hieronder vallen bijvoorbeeld producten die om hygiënische redenen na opening niet kunnen worden geretourneerd. Indien van toepassing wordt dit aangegeven in de productbeschrijving.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen te annuleren, mits de verzegeling niet is verbroken. Als de verzegeling is verbroken, is uw bestelling definitief en kan deze niet worden geretourneerd. Mocht je gebruik maken van je herroepingsrecht, dan heb je na herroeping nogmaals 14 dagen de tijd om je product te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. In Nederland zijn de retourkosten gratis, bekijk de prijzen in ons retourbeleid voor buitenlandse retourkosten. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer worden geretourneerd. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@fiastra.shop. Wij zullen dan het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na melding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde ontvangen is.

 

 

 

 

Contactformulier